Wat moet je weten voordat je een verhuiswagen inhuurt?
Home » Uncategorized  »  Wat moet je weten voordat je een verhuiswagen inhuurt?
Wat moet je weten voordat je een verhuiswagen inhuurt?

Ahh, de vreugden van verhuizen! Er valt niet te ontkennen dat het een tijdrovend proces kan zijn. Maar dat hoeft niet zo te zijn, en je kunt gemakkelijk een vrachtwagen huren om het werk te doen. Voorbereiding is essentieel en Bert Jonk Autoverhuur staat klaar om je hierbij te helpen.

We hebben een aantal manieren samengesteld om efficiënt, effectief en met zo min mogelijk stress te verhuizen. Hier is onze verhuischecklist die je een vliegende start zal geven.

STAP 1: STEL EEN VERHUISDATUM VAST EN RESERVEER JE VRACHTWAGEN

Zodra je een verhuisdatum hebt gekozen, is het regelen van je vrachtwagenhuur de eerste stap. Dit zal veel stress wegnemen en het proces in gang zetten. Bert Jonk Autoverhuur heeft een reeks verhuiswagens en -vrachtwagens die geschikt zijn voor alle soorten huizen. Veel ervan kunnen zelfs met een standaard rijbewijs B worden bestuurd. Als je twijfelt, ga dan hier naartoe om te bepalen welke grootte verhuiswagen de juiste voor je is.

STAP 2: MAAK EEN VERHUISCHECKLIST

Deze checklist wordt je verhuisbijbel. Het zal dingen bevatten zoals:

  • Welke items je inpakt
  • Welke items je weggooit/weggeeft
  • Afmetingen van meubels
  • Welke parkeervergunningen je eventueel moet verkrijgen
  • Het opzeggen of bijwerken van gas-/elektriciteit-/water-/internetabonnementen Kortom, elke taak die je kunt bedenken moet aan je verhuischecklist worden toegevoegd.

Dit bepaalt ook onze volgende stap…

STAP 3: REGEL JE VERHUISSERVICE EN -BENODIGDHEDEN

We hebben het over al die extra items buiten verhuisdozen die je nodig hebt om de verhuizing te regelen. Touw, tape, noppenfolie, trolleys, containers en labels - om er maar een paar te noemen.

Wist je dat Bert Jonk Autoverhuur al het bovenstaande aanbiedt wanneer je je huurtruck ophaalt? Wij regelen die handige verhuisextra's voor je. Bel gewoon voorafgaand aan je reservering om specifieke benodigdheden aan te vragen en wij controleren de beschikbaarheid voor die locatie. Bovendien wordt onze verhuur van verhuiswagens meestal geleverd met een hydraulische lift, wat een redder in nood kan zijn voor je rug als je veel te dragen hebt.

Er zijn ook verhuisservices die je helpen je spullen in te pakken en uit te pakken zodra je in je nieuwe huis bent.

STAP 4: MAAK EEN PLATTEGROND

Verkrijg een plattegrond van je nieuwe woning en begin met het markeren waar alle meubels moeten komen te staan. Dit zal eventuele lacunes in het meubilair aan het licht brengen - als je een extra bijzettafel, lamp, enzovoort moet kopen. Evenzo zal het je vertellen of je sommige meubelstukken moet wegdoen.

STAP 5: ORGANISEER EEN INPAKRUIMTE

Als het mogelijk is, begin dan weken van tevoren met inpakken - beetje bij beetje. Wijs een kamer of gebied in je huis aan waar je alle ingepakte spullen plaatst. Begin met items die je niet zo vaak gebruikt - winterkleding, BBQ-gereedschap, boeken, lakens, enzovoort. Zelfs als het elke paar dagen maar één doos is, zal dit een wereld van verschil maken als het gaat om de laatste, drukke verhuisdagen en zal het ervoor zorgen dat de verhuizing zo stressvrij mogelijk is.

Dus, tegen deze tijd zou je je enigszins opgelucht moeten voelen om te weten dat je aanstaande verhuizing niet uitputtend hoeft te zijn! Gebruik de bovenstaande tips om goed van start te gaan met je verhuizing en onthoud dat een goede voorbereiding de sleutel is. Veel succes met de verhuizing!

Bron: https://www.bertjonk-autoverhuur.nl/